http://www.korissos.gr/
***   9ος Κρισσος   ***
αγνας δρμου στην μμο

--- 11 Σεπτεμβρου 2021---  
 Home Page | Register | Photo Collection | Download | 13   
.::
,  18  2021

 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 1 SOS
 :: 
 ::  2013
 2 SOS
 :: -Results-2014
 :: 
 3 2015
 :: -Results
 4os 2016
 :: - 2016 (RESULTS)
 :: Spot video
 5os 2017
 ::  2017
 7 2019
 :: RESULTS 2019
 8
 :: Results Sept 12 2020
 9
 :: 
 ::  9 11/9/2021
 :: 
 
 :: 
 :: 
 
   
    
 
 :: 

ΚΟΡΙΣΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ  (11.09.2021)

Υγειονομικ πρωτκολλο

Στο πλασιο της εφαρομογς των μτρων που προβλπονται για την διεξαγωγ αγνων δρμου κτος σταδου, υποβλλεται η παροσα πρταση ως προτεινμενο σχδιο διεξαγωγς της διοργνωσης «9ος ΚρΙσσος αγνας δρμου στην μμο» στις 11 Σεπτεμβρου 2021.

Το παρν σχδιο περιλαμβνει λους τους καννες διεξαγωγς, τα μτρα υγειονομικς προστασας και τις διαδικασες που θα τηρηθον κατ τη διρκεια της διοργνωσης και στο πλασιο αυτς. Στο βαθμ που κρνεται απαρατητο και αξιολογντας την κατσταση που θα διαμορφνεται σταδιακ στη χρα μας το επμενο διστημα και μχρι την τλεση του αγνα, το παρν θα επικαιροποιεται σμφωνα με τις οδηγες και εισηγσεις των ειδικν επιστημνων, με βση τα επιδημιολογικ δεδομνα και τις υποδεξεις της Υγειονομικς Επιτροπς της ΓΓΑ.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαωμα Εγγραφς & συμμετοχς στη διοργνωση, χουν οι δρομες που θα εναι πλρως εμβολιασμνοι και οι χοντες πιστοποιητικ νσησης, ως και 15 ημρες πριν απ την παραλαβ του υλικο συμμετοχς τους και σοι πληρον τις προποθσεις συμμετοχς, πως αυτς αναφρονται και ισχουν με βση τις διευκρινιστικς οδηγες της Γενικς Γραμματεας Αθλητισμο, πριν την ημερομηνα διεξαγωγς της διοργνωσης.

Στις 30/8/21 ισχει:

• Ενλικες αθλομενοι (18 ετν και νω) : PCR test 72 ωρν rapid test 48 ωρν.

• Ανλικοι αθλομενοι (κτω των 18 ετν) : self test εντς 24 ωρν (συστνεται να διενεργεται την ημρα του αγνα).

Απ τους προληπτικος ελγχους με τεστ αντιγνου COVID-19, εξαιρονται σοι προσκομζουν πιστοποιητικ εμβολιασμο πιστοποιητικ νσησης (εκδδεται 30 ημρες μετ τον πρτο θετικ λεγχο και ισχει ες 180 ημρες μετ τη νσηση.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Η συν-διοργνωση του «9ου Κρισσου» με την Περιφρεια Ιονων Νσων- ΠΕ Κρκυρας-την ΠΕΔΙΝ- με το Δμο Ντια Κρκυρας, με την συνεργασα – υποστριξη δεκδων αθλητικν και πολιτιστικν σωματεων και μετ απ γκριση της Περιφρειας ΙΝ, αφορ τη διεξαγωγ των παρακτω αγνων δρμου:

  • Αγνας 7 χλμ
  • Αγνας 1200 μ

Η συμμετοχ στη διοργνωση επιτρπεται για εκενους τους δρομες που θα εναι πλρως εμβολιασμνοι χοντες πιστοποιητικ νσησης ως και 15 ημρες πριν απ την παραλαβ του υλικο συμμετοχς τους απ το Κντρο Εγγραφν και σε σους πληρον τις προποθσεις συμμετοχς, πως αυτς αναφρονται και ισχουν με βση τις διευκρινιστικς οδηγες της Γενικς Γραμματεας Αθλητισμο, πριν την ημερομηνα διεξαγωγς της διοργνωσης, για την ασφαλ επιστροφ στην αθλητικ δραστηριτητα (προς το παρν αυτ στις 30/8/2021)

  • Οι δρομες των 7χλμ θα κατανεμηθον σε blocks εκκνησης τηρντας τον καννα της φυσικς απστασης 1,5μ - 2μ μεταξ των, σε οριζντια και κθετη κατεθυνση. H διταξη των blocks ορζεται πσω απ την πλη «Αφετηρας» προς τους αμμλοφους, με διαστσεις πλτους 8 μ και μκους 40 μ. ανλογα με τις συμμετοχς θα δοθε εκκνηση για τα 7χλμ κατηγορας γυναικν και εφβων – νεναδων (Κτω των 18 ετν) εν και εφσον δεν υπερβανει το μπλοκ τις 50 συμμετοχς .
  • Θα ακολουθσεις μετα απ 10 λεπτα η εκκνηση με τον διο τρπο στην κατηγορα των ανδρν 7 χλμ. Και πλι σε μπλοκ των 50 δρομων
  • Μετ απ 10 λεπτ θα δοθε η εκκνηση των 1200 μ για μαθητς –τριες δημοτικν σχολεων σε μπλοκ των 10 ατμων

 

  • Να σημειωθε τι, οι δρομες κατανμονται στα blocks εκκνησης (χωρς δυναττητα αυθαρετης αλλαγς) με βση τον αριθμ αθλητο (πχ απ το 1 ως και το 50..) , οπτε εξασφαλζεται ενιαος ρυθμς κνησης για τους ανκοντες σε συγκεκριμνο block εκκνησης.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Οι εθελοντς και οι συνεργτες που θα βρσκονται στο χρο της εκδλωσης   θα φορον προστατευτικ μσκα και θα πραγματοποιεται συχν απολμανση των χεριν με αντισηπτικ υγρ για σο χρνο θα παραβρσκονται στους συγκεκριμνους χρους.

Θα υπρχει διαθσιμο αντισηπτικ τσο για εθελοντς - συνεργτες, πως και για τους συμμετχοντες/επισκπτες.

Θα προσδιοριστε συγκεκριμνος χρος που θα βρσκεται σε απσταση απ τους υπλοιπους χρους που χρησιμοποιε η διοργνωση, αυτος που εθελοντς του ΕΕΣ θα θερμομετρον τους προσρχοντες,  ο οποος θα χρησιμοποιεται για την περπτωση που παρουσιαστε ποπτο κροσμα ετε μεταξ των εθελοντν- συνεργατν ετε μεταξ των συμμετεχντων επισκεπτν/δρομων, χρος που συστνεται αυστηρ η χρση διπλς μσκας.

ΣΗΜΑΝΣΗ

Σε λους τους χρους του θα υπρχει σμανση που θα υπενθυμζει στους επισκπτες τους καννες υγιεινς που πρπει να τηρον καθς και την ανγκη τρησης των καννων φυσικς απστασης (2μ), αλλ και των οδηγιν της διοργνωσης.

Επιπλον, θα αποσταλε ηλεκτρονικ υλικ σε λους τους σχετιζμενους με τη διοργνωση, με τους καννες λειτουργας, αλλ και τους καννες που θα πρπει να τηρον οι δρομες την ημρα του Αγνα και κατ τη διρκεια αυτο

 

  • Σσταση προς λους τους συμμετχοντες δρομες να φορον προστατευτικ μσκα απ την φιξ τους στο χρο του αγνα μχρι και την εκκνησ τους, δηλαδ μχρι να λβουν θση στις ειδικς ενδεξεις σταθερς θσης. Για την απρριψη της προστατευτικς μσκας θα υπρχει μεγλος αριθμς κδων απορριμμτων σε ενδεδειγμνα σημεα στο χρο εκκνησης.

Τελετς απονομν

Οι αθλητς θα παραλαμβνουν μνοι τους το μετλλιο συμμετοχς με τον τερματισμ τους , εν στους 3 πρτους νικητς κθε κατηγορας θα απονεμηθε και κπελλο και δπλωμα που θα παραλαμβνουν μνοι τους πως θα εναι αναπτυγμνα σε δσκους

 

 -

           

           

 

 


>>   ...

 


 

 

Με τη στριξη:


 


 

Copyright 2002-2004 @Portal website - all rights reserved
@portal