http://www.korissos.gr/
***   9ος Κρισσος   ***
αγνας δρμου στην μμο

--- 11 Σεπτεμβρου 2021---  
 Home Page | Register | Photo Collection | Download | 16   
.::
,  18  2021

 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 :: 
 1 SOS
 :: 
 ::  2013
 2 SOS
 :: -Results-2014
 :: 
 3 2015
 :: -Results
 4os 2016
 :: - 2016 (RESULTS)
 :: Spot video
 5os 2017
 ::  2017
 7 2019
 :: RESULTS 2019
 8
 :: Results Sept 12 2020
 9
 :: 
 ::  9 11/9/2021
 :: 
 
 :: 
 :: 
 
   
    
 
 :: 
8

 Κρκυρα 12/7/2020                                                                                                                                                                                                    Προς:                   

  • Τ.Ε    Σ.Ε.Γ.Α.Σ – ΕΠΣ Κρκυρας (για μεση ενημρωση των Σωματεων τους)- ΕΛΟΚ
  • -Αθλητικος Συλλγους- Συλλγους Δρομων Υγεας- Πολιτιστικ Σωματεα- Εργατικ Σωματεα- κθε πολτη

O Κρισσος Περιβαλλοντικς Αθλητικς και Πολιτιστικς Σλλογος, με την συνεργασα: του ΣΕΒΑΣ Κρκυρας «Ο  ΒΙΚΤΩΡ»- του Κερκυρακο ΓΣ- του παραρτματος Κρκυρας του ΕΣΥΝ- του Διπλου (πργραμμα απεξρτησης της ΨΚ του ΓΝΚ)- του συλλγου Διπλους (Γονων και Φλων)- του ΕΚΑΟΚ Κρκυρας «Ο Λαοδμας» και της ΠΕΠΦΑ Κρκυρας, προκηρσσει και διοργαννει το «8ο ΚρΙσσο Αγνα στην  μμο»  το Σββατο 12 Σεπτμβρη 2020.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Εισαγωγ-Σκοπς της εκδλωσης:

  • στην προσπθεια του (Ο Κρισσος)  να αναδεξει το πρβλημα που προκπτει απ ενδεχμενη εκποηση της περιοχς του σσου (Ντια Κρκυρα) με πρσχημα της «ανπτυξη», παρεμβανει στην τοπικ κοινωνα με εκδηλσεις , συζητσεις, ημερδες. Ο σσος αποτελε αναπσπαστο κομμτι του γενικτερου οικοσυστματος της περιοχς Λμνη Κορισσων, Χαλικονας , νησδες Λαοδια. Χαρακτηρζεται σαν «περιοχ απερου κλους», αρχαιολογικς χρος με σπνια προστορικ ευρματα,  και αποδεδειγμνα συμβλλει στην οικολογικ ισορροπα της περιοχς και λου του νησιο της Κρκυρας.
  • .. να δσει την δυναττητα στους λτρεις των «δρμων» και του περπατματος, να αθληθον σε ιδιατερες συνθκες πως εναι το τρξιμο και το περπτημα στην «Χρυσ  μμο» του σσου! Και…
  • Επειδ ο αθλητισμς και η Φυσικ Αγωγ απαιτον πλρη σεβασμ, προστασα και αγπη του φυσικο περιβλλοντος, γεγονς που αποτελε και πρωτογεν πρληψη ενντια σε κθε εξρτηση,…

 Προκηρσσει τον  «8ο ΚρΙσσο Αγνα δρμου» και καλε κθε πολτη που χει και περιβαλλοντικς ευαισθησες να συμμετσχει σμφωνα με τους παρακτω  ρους:

1 . ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-Απσταση

Ο  αγνας θα διεξαχθε στην περιοχ του σσου, Το Σββατο 12 Σεπτμβρη 2020.

Σεβμενοι τα πρωτκολλα διεξαγωγς αγνων ανοικτος χρους, η οργανωτικ επιτροπ θα εκτιμσει την ισχουσα κατσταση και την ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 14:00,  ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ηλεκτρονικ (ιστοσελδα korissos.gr ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ τους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τους ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

2. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Η εκκνηση του αγνα των  7χλμ. θα γνει στις 17:00

Και η εκκνηση του δρμου 1200 μ για μαθητς δημ σχολεων στις 17:05

            Ως χρονικ ριο ολοκλρωσης για τον αγνα των 7000μ ορζεται η μιμιση ρα (1ρα και 30 λεπτ )

Η οργανωτικ επιτροπ ανλογα τις συμμετοχς θα χρησιμοποισει την εκκνηση κατ μπλοκ (WAVE START (ΚΥΜΑΤΑ) ΤΩΝ BLOCKS). Οι δρομες κατανμονται σε blocks, το κθε να απ τα οποα θα περιλαμβνει το πολ 50 τομα. Συνεπς, σε κθε block (που πιθανν θα αναφρεται σε ηλικιακς κατηγορες φλου - με ατομικ ευθνη του συμμετχοντα δρομα - θα τηρεται για κθε δρομα ο καννας της φυσικς απστασης 1,5μ μεταξ των, σε οριζντια και κθετη κατεθυνση, δηλαδ κθε δρομας αντιστοιχε περπου σε 2.5τμ. 
Στο block της εκκνησης θα δνεται ξεχωριστ εκκνηση για κθε μια σειρ δρομων, με χρονικ απσταση ττοια, στε οι δρομες της σειρς που προηγεται να χουν διανσει ικαν διστημα περπου 6μ.-8μ. προτο ξεκινσει η επμενη.

Οι συμμετχοντες σε κθε μπλοκ και σε κθε σειρ καθορζονται εκ των προτρων ονομαστικ απ την γραμματεα και κατ απλυτη σειρ με βση τον αριθμ αθλητο και δεν πρπει να αλλζουν για λγους πιθανς ιχνηλτησης.

Συνσταται σε λους τους συμμετχοντες δρομες να φορον προστατευτικ μσκα μχρι την εκκνησ τους, δηλαδ μχρι και να λβουν θση στις ειδικς ενδεξεις σταθερς θσης που θα πρπει να προβλπονται για τουλχιστον 2 blocks πριν την γραμμ εκκνησης. Για την απρριψη των μασκν θα υπρχουν κδοι  απορριμμτων σε ενδεδειγμνα σημεα στα blocks προς εκκνηση.

3. Κατηγορες :1.  νδρες –  γυνακες γεννημνοι-ες ως  2002

                            2.  Αγρια-κορτσια κτω των 18 – (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ 2003 κ νετεροι)

                            3.  Μαθητς –μαθτριες αγρια Δημ Σχολεου – 2008 και νετερα..(για     τα 1200 m) με την προπθεση να προσκομσουν υπεθυνη δλωση γονα κηδεμνα που θα δηλνει τι ο/η αθλητς –τρια εναι υγις και τους επιτρπει να συμμετσχουν στον αγνα (διατθεται ντυπο)

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Η απσταση που θα διανσουν οι δρομες εναι 7.000 μτρα  και οι μαθητς δημ σχολεων 1200 μ (600 προς μια κατεθυνση και επιστροφ )

Στον αγνα δικαιονται να συμμετχουν νδρες και Γυνακες μλη αθλητικν σωματεων ανεξρτητοι δρομες(μη εγγεγραμμνοι σε  Σωματεα). 

5.  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

5.1 Απαρατητη προπθεση εναι να συμπληρσουν και να αποστελουν με mail (korissoscorfu@gmail.com  το αργτερο μχρι και την Πμπτη 10 Σεπτμβρη 2020 (για οργανωτικος λγους) και ρα 14.00 το ντυπο Δλωσης Συμμετοχς - Υπεθυνη Δλωση (πιστοποηση υγεας), που θα δηλνουν τι εναι υγιες και αποδχονται τους ρους της προκρυξης (επισυνπτεται), και εναι και αναρτημνο στο www.korissos.gr). Θα υπρξει η δυναττητα  ,για σους δεν προφθσουν τις προαναφερμενες προθεσμες, δηλσεων συμμετοχς αρκε να παρουσιαστον γκαιρα – (15:00 μμ) στον τπο της εκκνησης την ημρα του αγνα. σοι προτιμσουν την ηλεκτρονικ ,αποστολ (e-mail), θα πρπει την ημρα του αγνα και μια ρα πριν να την  υπογρψουν χειργραφα και  συμπληρωμνο- υπογεγραμμνο το  «Δελτο Καταγραφς Αθλομενου»  Επσης απο 1/9/2020 θα λειτουργσει καθημεριν (18:00-20:30)  - κατπιν ενημρωσης - γραφεο παραλαβς αιτησεων-Υπ δηλσεων  και παραλαβς απο συμμετχοντες αριθμο αθλητο και φανλας , στον Λαοδμα (Σπ Κοντομρη 11- τηλ 26610 24241) 

Σημεωση: σε περπτωση προβλματος θα πρπει να επικοινωνσετε με την κ. Πρρο Νκο στ τηλφωνο 6932660482

ΠΡΟΣΟΧΗ! λα  τα  στοιχεα   που αναφρονται στη συνημμνη υπεθυνη δλωση- συμμετοχς και στο «Δελτο καταγραφς Αθλουμνου»  θα  πρπει  να  εναι  πλρως συμπληρωμνα.

Στον χρο εξυπηρτησης – δλωσης συμμετοχς, παραλαβς αριθμο -  οι ζωτικο χροι λειτουργας των εθελοντν  εξυπηρτησης-οι οποοι θα φορον μσκα-  θα πρπει να χουν μεταξ τους απσταση τουλχιστον 1,5μ δεξι και αριστερ και τουλχιστον 6μ ταν εναι τοποθετημνοι απναντι. Οι γραμμς αναμονς των δρομων ακολουθον αυστηρ τον καννα του 1,5 μτρων απστασης (προς λες τις κατευθνσεις) μεταξ των δρομων της κθε γραμμς αναμονς και μεταξ των δρομων των διαφορετικν γραμμν αναμονς. Συνσταται οι δρομες / επισκπτες να φορον κατ τη διρκεια της παραμονς τους στο χρο των Εγγραφν προστατευτικ μσκα.

Στο χρο θα υπρχει υγειονομικ προσωπικ, το οποο θα χει και την ευθνη λειτουργας του  χρου απομνωσης σε περπτωση που εμφανισθε ποπτο κροσμα ετε μεταξ των εθελοντν ετε μεταξ των συμμετεχντων δρομων

5.2   Σε περπτωση που κποιος αθλητς χει  ρθει απ xρα υπ επιδημιολογικ παρακολοθηση λγω μεγλης διασπορς του ιο, θα πρπει να ακολουθσει τα μτρα πρληψης που προβλπει ο ΕΟΔΥ για λους τους ταξιδιτες (καραντνα, τεστ) και να χει οργανσει κατλληλα την παραμον του στην χρα. Ο Κρισσος απφυγε να προσκαλσει αθλητς απ λλη χρα για ευνητους λγους. Παρλα αυτ σε περπτωση που προσλθει αθλητς απ λλη χρα θα πρπει να εναι δη στην Ελλδα αποδεδειγμνα 7 ημρες, κατ τις οποες δεν θα χει παρουσισει σμπτωμα, να δσει πλρη στοιχεα της διαμονς του  και  θα πρπει να αποφεγονται οι μετακινσεις μακρι απ το χρο της αθλητικς διοργνωσης. Μετ το πρας της αθλητικς διοργνωσης ο αθλητς θεωρεται πλον ιδιτης επισκπτης και μπορε να μετακινεται ελεθερα, σμφωνα με τις εκστοτε ισχουσες οδηγες της Πολιτεας για τον τουρισμ.

5.3 Οι αθλητς Σωματεων μπορον να προσκομσουν φωτοαντγραφο της αθλητικς τους ταυττητας θεωρημνη ιατρικ ως και πριν 12 μνες απ την ημερομηνα του αγνα

5.4 Η συμμετοχ και στον αγνα δρμου εναι ΔΩΡΕΑΝ.

5.5 Στελχη απ την οργανωτικ επιτροπ θα παραβρσκονται στα γραφεα του ΛΑΟΔΑΜΑ (Σπ Κοντομρη 11 Πλ ψυχιατρεου Σαρκο)- αν η τελικ απφαση εναι διεξαγωγ αγνα -  απο την Τρτη 1/9 εως και την Παρασκευ 11/9 απ τις 18:00μμ εως 20:30, προκειμνου να παραλαμβνουν δηλσεις συμμετοχς και να παραδδουν αριθμ  δρομα και φανλα αγωνα (αναμνεται να εναι προσφορ της ΠΙΝ)

6. Η εκκνηση θα γνει απ την θση «Πρκιγκ» στην παραλα του του σσου  και ο τερματισμς στο διο σημεο. Η διαδρομ ξεκιν ντια κατεθυνση προς γιο Γεργιο παραλιακ, περνμε το JET SKI και συνεχζουμε ως το χωματδρομο παρπλευρα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. Μπανουμε στο χωματδρομο αλλζοντας κατεθυνση χοντας αριστερ μας τους πρτους αμμλοφους με τους κδρους  και κατευθυνμαστε προς «Λμνη». Συναντμε το πρτο σταθμ υδροδτησης στο «κισκι». Συνεχζουμε  ανηφορικ στην μμο μχρι του σημεου που θα χουμε την θλασσα αριστερ πνω σε λφο. Στα 2600 μ στροφ προς την «ρημο». Στα 3.500μ ξεκιν η διαδρομ στο κεδροδσος. Στα 4.000 μ βγανουμε απ το κεδροδσος και κατευθυνμαστε προς την θλασσα την οποα την χουμε στα δεξι μας. Τρχουμε παραλιακ κι αφο περσουμε την οργανωμνη πλαζ φτνουμε στο χρο του τερματισμο

Η διαδρομ που περιγρψαμε εναι κυκλικς ννοιας, συνολικς απστασης 7.000m. και θετικ υψομετρικ εως 12μ. Επισυνπτεται σχεδιγραμμα διαδρομς.

Η απσταση θα εναι σηματοδοτημνη σε λη την απσταση με σματα κατεθυνσης και κορδλες και θα υπρχουν σημεα check point που θα τσεκρετε το πρασμα των αθλητν.

Το τρξιμο των δρομων σε ομδες με αποστσεις μεταξ των μικρτερες απ αυτς που αναφρονται (1,5 μ ) θα πρπει να αποφεγεται. Επσης Οι δρομες θα πρπει να τρχουν φορντας φανλα, την οποα σε καμα περπτωση δεν επιτρπεται να αφαιρον πριν, κατ τη διρκεια μετ τον τερματισμ.

7.  ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η τροφοδοσα των δρομων με νερ στη διαδρομ θα πραγματοποιεται

1.στο Κισκι, αφο διασχσουμε τον δημοτικ δρμο προσλευσης στον Ισσο (1300μ)

2.στην αρχ της παραλας (4 χλμ)

Επσης, σταθμς τροφοδοσας και υποστριξης αθλητν θα υπρχει και στην Αφετηρα – Τερματισμ του αγνα. Οι δρομες που θα προμηθευτον νερ απ τον σταθμ, σεβμενοι το περιβλλον που μας φιλοξενε, εναι υποχρεωμνοι: να απαλλαγον απ το μπουκλι σε διστημα 30 μ απ τον σταθμ σε χρους που χει προβλεφθε, να το χουν ως τον τερματισμ.

                       8. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Την χρονομτρηση του αγνα καθς και την κδοση των αποτελεσμτων χει αναλβει η επιτροπ αγνα και θα πραγματοποιηθε με χρονμετρα χειρς. Τα αποτελσματα θα αναρτηθον στο  www. Korissos.gr στην εντητα «8ος ΚρΙσσος» σελδα «Αποτελσματα»

Επσης οι σταθμο υδροδοσας θα λειτουργον και ως σταθμο ελγχου ‘check point’ των αθλητν . σοι αθλητς δεν τσεκαριστον τι πρασαν απ τα check point θα θεωρονται κυροι .    Η διοργνωση μπορε να χει και επιπλον σταθμος ελγχου αθλητν .

Μετ τον τερματισμ, οι δρομες παραλαμβνουν ΑΝΠΑΦΑ το αναμνηστικ τους μετλλιο απ τραπεζκι στο οποο θα εναι αναπτυγμνα, καθς και  εμφιαλωμνο νερ, αναψυκτικ και/ ισοτονικ ποτ. Η παραλαβ εναι ανπαφη, δρομας τα παραλαμβνει ο διος, χωρς φυσικ επαφ

9. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι δρομες θα πρπει να φροντσουν για  τα ροχα τους και τα προσωπικ τους αντικεμενα και προτρπονται να μην χουν μαζ τους μεγλα χρηματικ ποσ και τιμαλφ. 

Οι διοργανωτς δεν φρουν καμα ευθνη σε περπτωση απλειας αντικειμνων(αξας χι).

10. ΕΠΑΘΛΑ

Στους  τρεις  πρτους  νικητς – νικτριες  του 8ου ΚρΙσσου Δρμου στην μμο θα απονεμηθον τα παρακτω παθλα αν κατηγορα :

 

Στους  πρτους - πρτες      Κπελλο –  Μετλλιο    επχρυσο.

Στους  δετερους - δετερες    Κπελλο- Μετλλιο    επργυρο

Στους  τρτους - τρτες Κπελλο -    Μετλλιο    χλκινο

Σε λους τους δρομες που θα τερματσουν θα δοθε (ανπαφα) ειδικ αναμνηστικ μετλλιο συμμετοχς, συλλεκτικ, ειδικ κδοση για τον αγνα. Η δε τελετ απονομς στους πρτους νικητς θα τελεσθε τηρντας τις προδιαγραφς των αποστσεων και αφο οι αθλητς και οι απονμοντες  απολυμνουν τα χρια τους με αντισηπτικ διλυμα που θα τους παρχεται και  χωρς εναγκαλισμος

11.  ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 λοι  οι  συμμετχοντες πρπει  1.30  ρα  πριν  απ  την ναρξη της διοργνωσης (15:30) να παραβρσκονται στον χρο της γραμματεας-παραλαβ αριθμν

Σημεωση: Οι υπεθυνοι της Γραμματεας του αγνα χουν δικαωμα να  ελγχουν τις δηλσεις συμμετοχς των αγωνιζομνων σον αφορ τα προσωπικ στοιχεα (κρια ημερομηνα γεννσεως) και δεν θα επιτρψουν σε καννα αθλητ την συμμετοχ αν δεν προσκομσει την δλωση συμμετοχς με την ιατρικ βεβαωση εφσον αυτ δεν υπρχει  ,την υποχρεωτικ  επισυναπτμενη δλωση τι αγωνζεται με δικ του-της  ευθνη  κι τι μπορε να αντεπεξλθει στις απαιτσεις αυτο του εδους του αγνα.

Οι αθλητς – τριες πρπει να φορον τον αριθμ τους σε εμφανς σημεο και στην διαδρομ (σημεα ελγχου) και στον τερματισμ (κρια στο στθος).

- Λγος ακρωσης του αθλητ-τριας θα εναι το γεγονς να ρυπνει το περιβλλον (χρος απορριμμτων μνο ο σταθμς και ο τερματισμς)

12. ‘τι δεν  προβλπεται  απ  την  Προκρυξη  θα  ρυθμζεται  απ  την Επιτροπ αγνα (Γιργος Ψλας- Στρατηγς Κστας- Σκορδλης Παλος- Τμπρος Κστας-  Πρρος Νκος-) και διατηρε το δικαωμα να προβανει σε αλλαγς που τις κρνει απαρατητες. 

13. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η υγειονομικ κλυψη της διοργνωσης θα πραγματοποιηθε απ γιατρος εθελοντς. Επιπλον η Πρωτοβουλα αγνα ΙσSOS, σε συνεργασα με την Ελληνικ Ομδα Δισωσης (ΕΟΔ), θα λβει λα τα απαρατητα μτρα, λγω των ιδιατερων απαιτσεων της διαδρομς, για την ασφλεια των συμμετεχντων αθλητν με την παρουσα στη διαδρομ Εθελοντν – Διασωστν, που θα παρχουν πρτες βοθειες σε περπτωση που παραστε ανγκη. Παρουσα Ασθενοφρου απ την «Θεραπεα ΑΕ»

14. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Οι συμμετχοντες δρομες θα πρπει να εναι ιδιατερα προσεκτικο στην κνησ τους στα δσκολα σημεα της διαδρομς (κεδροδσος, επγειες ρζες δνδρων και θμνων) και οφελουν να σβονται τους υπλοιπους συναθλητς τους, να μην αλληλο-εμποδζονται στην προσπθει τους, να επιτρπουν σε πιο γργορους δρομες να τους προσπερσουν και γενικ να μην εμποδζουν την ομαλ διεξαγωγ του αγνα. Θα υπρχει μριμνα για την διλευση των δρομων μπροστ απ την πλαζ, τσι στε να μην εμποδζονται απ λουμενους, καθς επσης και στα σημεα ελγχου.

Σε περπτωση τραυματισμο αθλητ, θα πρπει να ειδοποιηθε μεσα το προσωπικ της διοργνωσης καθς και οι Εθελοντς – Διασστες της ΕΟΔ που καλπτουν τη διαδρομ, απ τους αθλητς που θα αντιληφθον ττοιο περιστατικ.

15. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Ο οργανωτς δεν ευθνεται για το  τραυματισμ οποιαδποτε βλβη της υγεας των συμμετεχντων οι οποοι υποβλλοντας την ατηση συμμετοχς δηλνουν τι γνωρζουν τους κινδνους που εμπεριχει η κνηση σε περιβλλον εκτς οργανωμνων αθλητικν χρων, χουν την ανλογη εμπειρα και τι η κατσταση της υγεας τους εναι καλ και τους επιτρπει να αγωνιστον. Κθε αθλητς εναι υποχρεωμνος να προβανει τακτικ σε ιατρικ προληπτικ λεγχο. Ο οργανωτς διατηρε το δικαωμα να μην επιτρψει σε κποιον αθλητ να ολοκληρσει τον αγνα αν υπρχει σχετικ γνωμτευση του γιατρο του αγνα. Η ασφλιση των αθλητν επιβαρνει τους διους.

16. BEACH HANDBALL

            Επσης, παρπλευρη εκδλωση αποτελε το Beach handball για μαθητς δημοτικο (με το πρας του αγνα 1200μ) και Γυμνασου. Οι διοργανωτς θα εχουν οργανσει αγωνιστικ χρο, και θα συμμετχουν ετε ομδες οργανωμνες, ετε θα σχηματιστον ομδες με βση την ηλικα κρια. Στχος  να απολασουν οι μικρο μαθητς και την παραλα με παρκτιο θλημα, γεγονς που αναδεικνει τι στην περιοχ το 2009 διεξχθη πανευρωπακ πρωτθλημα beach handball  με τερστια επιτυχα  Ο μνος περιορισμς αφορ τους ανλικους που θα πρπει να συνοδεονται απ γονες κηδεμνες.

Συνημμνα:       (απο την ΕΝΟΤΗΤΑ "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΧΕΙΩΝ") 

- Ατηση συμμετοχς -Υπεθυνη δλωση - πιστοποηση υγεας δρομων και "Δελτο Απογραφς Αθλητο" (στο www.Korissos.gr)

 

Σε κθε περπτωση  οι φλοι αθλητς κα αθλτριες  παρακαλονται να βρσκονται σε τακτικ επαφ με την ιστοσελδα της διοργνωσης www.korissos.gr   προκειμνου να ενημερνονται επ των νεοτρων ανακοινσεων της οργανωτικς επιτροπς

 Η οργανωτικ επιτροπ

Σημ: Το σνολο του προσωπικο / εθελοντν / κριτν / συνεργατν θα φορ προστατευτικ μσκα και γντια.
Μχρι τη στιγμ της τοποθτησς τους στο σημεο εκκνησης (κατ τη διρκεια προσλευσης στο χρο και της προθρμανσης), συνσταται οι δρομες να φορον προστατευτικ μσκα.

 

 

 -

           

           

 

 


>>   ...
9ος Κορισσος δρμος                  στην μμο
 
------------
Copyright 2002-2004 @Portal website - all rights reserved
@portal